Miért érdemes az IVECO alkatrészeket választani?

Az IVECO alkatrészek hosszú ideje uralják a piacot nem csak a saját márkás teherautók és munkagépek esetében. De miért is ilyen populárisak és miért jó döntés őket választani? Erről szeretnék most részletesebben is írni, hogy más is jó döntést tudjon hozni alkatrészek vásárlása során. Megismerkedhetünk továbbá az IVECO márkaszervizével, ahol a legfelkészültebb szakemberek várják a problémás járműveinket. 

Az IVECO alkatrészek előtt ismerkedjünk meg a céggel!

Maga a cég hosszú ideje uralja a piacot, és ez meglátszik minden tekintetben. Nem csak mindennapjaink során találkozhatunk nagyon sokszor ezekkel a járművekkel, de maga a cég is rendelkezik hivatalos magyar forgalmazóval és persze az ezzel járó márkaszervizzel. 

iveco alkatresz_pic2

Az IVECO mint cég sokak számára szimpatikus lehet, ez nem is véletlen. Fokozott figyelmet fordítanak minden munkafolyamat környezetkímélő végrehajtására, és a járműveket is e szemlélet alapján alakítják ki a lehetőségeinkhez mérten. Nem csak a gyártásban, de a kutatásban is kiveszik a részüket, és dolgoznak környezetbarát üzemanyag kialakítását. Az IVECO alkatrészek ennek megfelelően alkalmasak hosszú élettartamra és persze a hatékony működésre kevesebb energia felhasználásával. A környezetkímélés kérdése mindenképpen fontos a mindennapokban, úgyhogy az ember jobb cégtől nem is választhatna, mint ami törődik a jövővel. 

Az IVECO alkatrészek a cég megközelítéséből

Az IVECO persze legalább annyira törődik a felhasználóival. Folyamatosan teszik közzé az egyes IVECO alkatrészek várható élettartamát, ami segíti a felhasználókat abban, hogy mikor látogassanak el egy ellenőrzésre. Ez azért is nagyon fontos, mert bizonyos alkatrészek meghibásodása komoly károkat okozhat. Ha nem cseréljük időben, a többi alkatrészre is hatással lehetnek, megnehezíthetik a közlekedést, és egy idő után nekik köszönhetően az üzemanyag fogyasztás is meg fog nőni. Hogyha azonban tudjuk előre, hogy várhatóan mikor szükséges javítani vagy cserélni ezeket, akkor időben elmehetünk az ellenőrzésre, és kijavíthatják nekünk a hibákat. Nem fog semmi feleslegesen meghibásodni vagy károsodni. Így elkerülhetünk nagyobb lerobbanásokat, amik nem csak a munkát szakítják meg, hanem egyéb kellemetlenségekkel is járnak. Egy vontatás költsége igen magas összeg lehet egy személyautónál is, egy teherautó esetében azonban tényleg hatalmas összegekről is lehet szó akár. A vontatás ára nem csak a jármű nagyságától függ persze, az is sokat számít, hogy pontosan milyen messzire is kell vontatni. Mivel a teherautók általában nagyobb utakat tesznek meg, ahogy a munkagépek is, így könnyen lehet, hogy a többszöröse lesz a vontatás és a szerelés ára, mintha az ember tudta volna előre, hogy lassan lejár egy IVECO alkatrész ideje. Persze a felelősség már a felhasználóé, a cég minden hasznos információval ellátja az embereket, már csak meg is kell ragadni ezt a lehetőséget. 

Mi mindent kell még tudni az IVECO alkatrészről?

Minden  IVECO alkatrész odafigyeléssel és a lehető legjobb technológiával készült.  Nem csak tartósak, de biztonságosak is. Ma már az összes jármű, amit a gyártó kiad a kezéből, a lehető leghatékonyabban biztosítja a biztonságos közlekedést, és az egyszerű vezetést. Egyaránt biztonságosan lehet közlekedni segítségükkel a városban, különböző sebességekkel, és persze az építési munkálatokat is biztonságossá kivitelezhetővé teszik. A járművek nagy része például fel van szerelve összkerék meghajtással és egy vastag, robusztus alvázzal. 

A cég külön figyelmet fordít a fejlesztésekre, így az IVECO alkatrészek mindig a lehető legtöbbet és legújabb technológiát tudják a felhasználók számára nyújtani. Így nem csak cserélni tudjuk járműveink részeit, de fel is „turbózhatjuk” a tudást és a technológiát, ahogy azt mondani szokás. Néhány cserével is akár érezhető eredményeket érhetünk el a vezetés terén. Az újabb technológiák lehetővé teszik a fogyasztás optimalizálását, így nem feltétlenül kell a környezetbarát megoldásokhoz egy teljesen új teherautóba fektetnünk, néhány alkatrész cseréjével is elérhetünk nagyobb eredményeket, így sok költséget spórolva magunknak az üzemanyagot. Ez utóbbi az elmúlt néhány hónapban egyre fontosabb szerepet játszik. 

iveco alkatresz_pic1

Hogyha többet szeretnénk megtudni az IVECO alkatrészekről…

Hogyha az IVECO alkatrészekről többet is meg szeretnénk tudni, érdemes lehet ellátogatni a magyar eladó oldalára, vagy akár a szerviztől érdeklődni, személyesen elmenni. A márkaszerviz fel van szerelve mindig a legújabb és teljes körű alkatrészekkel, amelyekre szüksége lehet a teherautók tulajdonosainak. Már csak emiatt is érdemes lehet a saját szervizet választani, mivel a független szerelők is innen rendelnek, a kiszállítás azonban huzamosabb időt is igénybe vehet. Az alkatrészek tekintetében tehát mindenképpen ajánlott az IVECO saját márkáját és szervizét választani, hogyha megbízható és gyors kiszolgálást és a legújabb technológiát szeretnénk igénybe venni teherautó tulajdonosként.