Az Immergas gázkazán gyártó

Aki egy kicsit is körbenézett már a fűtéstechnikai piacon, az tudja, hogy a legtöbb nagy név nem tegnap adta be az alapítási kérelmét. Ez még egy olyan nosztalgikus iparág, ahol a cégek mögötti technológia és szakértelem igenis hosszú évek munkája alatt épül fel és számít az innovatív szemlélet mellett a magas fokú hozzáértés is. Ezek között az óriások között az egyik hazánkban is méltán ismert márka az Immergas gázkazán gyártó és forgalmazó. A cég fő profilja a gázkazán gyártás, de általában is foglalkoznak különféle fűtéstechnikai elemekkel, mint puffertartályok, szolár energia felhasználása vagy éppen az Immergas turbós kazán termékkínálat.

A céget 1964-ben alapította három olasz férfi és a kis garázsműhely mára egy nemzetközi márkává nőtte ki magát. Az Immergas gázkazán hamar fő profilba került, ahogy a gázhasználat egyre elterjedtebbé vált. Így erre az ágra szakosodtak és egyre másra követték a gyártást a kényelmet szolgáló ilyen olyan fejlesztések, mint a falra szerelhető kazán, az első kondenzációs kazán vagy a szolár rendszerek forgalmazása. A név tehát nagy, amiből arra következtethetünk, hogy valóban érdemes fontolóra venni, hogy az Immergas termékeit legalábbis szemügyre vegyük. Milyen előnyökkel jár tehát, ha náluk vásárolunk?

Immergas gázkazán Magyarországon

A hazai piacon sem kevésbé támadt fel igény a jó minőségű gázégetésű fűtéstechnikai termékek iránt. Ez természetesen vonzóvá tette, mint felvevő piac, de Magyarország jó „táptalajnak” minősült leányvállalat alapítási szempontból is. Ekkorra az olasz anyacégnek már volt némi tapasztalata e téren, és a hazai kiváló szakember felhozatal, valamint az országaink közti könnyen letudható távolság mind hozzájárult, hogy az Immergas gázkazán gyártó végül nálunk is megnyitotta kapuit. Erre 2004-ben került sor és nem cicóztak sokáig, hogy aktív szerepet vállaljanak a piacon.

Az Immergas nem csendesen beoldalgott, hanem berobbant a magyar fűtéstechnikai köztudatba és aktív szereplőként két éven belül elnyerte a legdinamikusabban startoló magyar cég díját. Az Immergas gázkazán hamar közkedveltté vált itthon is, köszönhetően az olasz dizájn és az évek alatt tökélyre fejlesztett hatékonyság párosításának. A nagy nemzetközi akciók, mint a szolár berendezések piacra dobása vagy az anyavállalat 50 éves évfordulójának ünneplése már a leányvállalat közvetítésével jutottak el a magyar vásárlókhoz.

A hazai szerepvállalás, mely már több, mint tíz éve van jelen azt is magával hozza, hogy kiépült szervízhálózat segíti a leányvállalat munkáját Magyarországon. Ha télen meghibásodna egy egy kazán, a cserealkatrészért nem kell egészen Brescello-ig küldetni alkatrészért, azt legkésőbb pár napon belül ki tudják nekünk szállítani. Ez a fűtésszezon közepén nem elhanyagolható tényállás. Az Immergas gázkazán újításokat pedig ugyanez a szervízhálózat igyekszik megismertetni a hazai szakemberekkel, aktív szerepet vállalva a képzésükben, alkalmaztatásukban.

Az Immergas gázkazán előnyei

Beszéltünk tehát a https://www.ventil.hu/immergas-gazkazan/11793.1.chtm Immergas gázkazán gyártó múltjáról nemzetközileg és hazai berkekben is. De nem beszéltünk még a készülékekről magukról, vagy, hogy pontosan milyen előnyökkel is jár a felhasználásuk.

 1. Minőség
  Az Immergas gázkazán évtizedes múltra tekint vissza, mialatt a cég képes volt piacvezetői pozícióját megőrizni. Ez köszönhető természetesen a folyamatos fejlesztéseknek, melyeknek hála a termékek minősége töretlen, élettartamuk várhatóan tíz év is lehet. Az egyes modellek kombinálhatók, tehát, ha kifut a termék, de nálunk még működik, nem kell lecserélnünk csak azért, hogy valami hozzácsatlakoztathassunk.
 2. Környezettudatosság
  A folyamatos fejlesztések során napjainkra a fűtéstechnikai cégek egyik legfontosabb szempontja az energiahatékonyság és a megújuló energiák igénybe vétele. Ez a felhasználó számára azt jelenti, hogy egy Immergas gázkazán például könnyen csatlakoztatható egy napkollektorhoz. De az sem elhanyagolandó, hogy a cég minden terméke nemhogy eleget tesz a nemzetközi energetikai megkötéseknek, de igyekszik hatékonyságban az élen járni. Ez pedig végeredményben a felhasználó pénztárcájának kedvez.
 3. Olasz dizájn
  Nem a legelső szempont, de ki ne szeretné, hogy a berendezés, ami meleget ad emellett csendes és lehetőleg szép is legyen? Hát e téren az olaszokra aztán lehet számítani. Szerencsére ez az Immergas gázkazán gyártás során nem megy a funkcionalitás rovására sem.
 4. Jó szervízelhetőség
  Érintettük már, hogy hazánkban is kiterjedt szervízhálózattal bír a cég, így amennyiben nem valami rendkívüli problémával szembesülünk, pár napon belül akár orvosolható minden nemű működési zavar.
 5. Öt év garancia
  2010-ben került nemzetközileg bevezetésre az öt év jótállás minden Immergas gázkazán termékre. Ha saját szakemberük megadott időn belül végzi a beüzemelést, öt éven belül garanciát vállalnak a termékért.
 6. Hazai szakemberek alkalmazása és képzése
  Ha van bennünk némi lokálpatriotizmus, nem fog hidegen hagyni a tény, hogy honfitársaink dolgoznak a magyar leányvállalat megbízásában és folyamatos képzésükről is a cég gondoskodik.

Immergas gázkazán marketing

Valószínűleg elgondolkodtak páran már azon, hogy miért virít egy római légionárius az Immergas gázkazán dobozán. Nos, ő nem más, mint Caius Camillus, aki nem holmi közönséges regruta, hanem maga a hadvezér, akinek nevéhez a méltán híres és korának mérnöki csodájaként elhíresült római vízvezetékrendszer fűződik. Méltó jelképe tehát mind az olasz gyökereknek, mind a hozzáértésnek.

Caius Camillus már a kezdetek óta képviseli az Immergas gázkazán gyártót, de természetesen párszor már átkozmetikázták. A legnagyobb változást külsejében a cég ötven éves születésnapján kapta 2014-ben, mikor az innováció jegyében teljesen újratervezték a logót.